Facebook Grupper

Vores første Facebook gruppe blev startet som et sted hvor Polyamorien skulle være i højsædet, uden bånd til eksisterende organisationer eller grupperinger. Den første grupper hedder derfor “Polyamori I Danmark – den frie gruppe” – her er du velkommen til at stille spørgsmål om alt mellem himmel og jord, så længe det er relateret til polyamori i en eller anden form.

Det er også her vi kan debattere og socialisere, men det er ikke her du går på jagt efter din næste date. Der har dog været stor efterspørgsel efter en datinggruppe, derfor lancerede vi i foråret “Polyamorøs dating i Danmark – Den frie gruppe” – gruppen er stadig relativt ny og har ikke rigtig taget fart endnu, men det er erfaringsmæssigt noget der tager tid.

Begge grupper er underlagt vores retningslinier og vores code-of-conduct som sikrer at fællesskabets grupper er et rart sted at være hvor der er plads til alle, uanset køn, hudfarve, alder, sexualitet, politiske ståsted og lign. Dette gælder iøvrigt alle fællesskabets akiviteter, både online og i den fysiske verden.