Frie Polyers Discord server

På vores Discord server kan du både video- og voicechatte og debattere med ligesindede. Om det er en dybere samtale om polyamorøse forholdskonstruktioner, eller du bare savner lidt løs snak og underholdning mens du arbejder på en skoleopgave, er helt op til dig.

Ofte sider vi til langt ud på natten og snakker om løst og fast, men det vigtigt er at vi hygger os og at der er plads til alle.

Discord giver mulighed for samvær på en helt unik og uformel måde. Om du har lyst til at sidde på webcam, kun tale eller tekst, er helt op til dig – vi dømmer ikke. Vi har med kanalerne på serveren lagt op til forskellige emner – men er der noget helt tredje du føler behov for at diskutere, så er der også plads til dette.

Discord fungerer ved at du downloader et program til din telefon eller din computer, og herefter forbinder du til den eller de servere du ønsker at være en del af. Discord kan downloades ved at klikke her hvis du er på en computer, eller ved at gå ind i din app-store hvis du er på en mobil enhed. 

Når du har installeret Discord kan du herefter klikke her, for at forbinde til vores Discord server.